Badrumsrenovering Stockholm

Lägg din tid på annat. Vi erbjuder dig en helhetslösning där vi ansvarar för hela din ombyggnad av ditt badrum - från första skiss till färdig installation. Våra certifierade montörer garanterar att arbetet blir utfört i tid och enligt överenskommet pris. Björn Palmqvist VVS har lång erfarenhet och kunnande inom badrumsrenovering Stockholm.

Skissering och planering

Du har kanske redan en bild av hur ditt nya badrum ska se ut. Med vårt kunnande hjälper vi dig att samordna dina tankar och idéer till en färdig skiss. Skissen ritas upp i ett 3D-program där du enkelt kan testa olika produkter, material och stilar.

Din badrumsrenovering innefattar flera olika yrkeskompetenser – elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmontörer. Du får en kontaktperson som samordnar hela projektet och ser till att allt utförs i rätt ordning och blir färdigt i tid.

Offert, fast pris och tidsplan

Du erhåller en detaljerad offert och tidsplan som är skräddarsydd för dig och ditt badrum. Den innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning, samt projektledning av hela arbetsprocessen.

Detta gör att du i förväg kommer att veta exakt hur mycket ditt badrum kommer att kosta dig och när det kommer att vara färdigt.

Besiktning och garantier för badrumsrenovering

När din badrumsrenovering är klar bokar vi ett besiktningsmöte där vi kontrollerar att allt är gjort. Du erhåller generösa garantier på både produkter och utfört arbete. En Trygghetsgaranti ingår alltid i allt vi gör.

Vi har utfört många badrumsrenoveringar i Stockholm till många nöjda kunder. Unna dig ett nytt badrum du också.

Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering med trygghetsgaranti

Kontakta Oss

Kontakta oss eller begär offert, genom att fylla i detta formulär.
Vi återkommer till dig så snart vi kan.

 

Jag önskar få en kopia av meddelandet.

* = Obligatorisk uppgift

Kontakta Oss
Vi hjälper SOS Barnbyar
Vi sponsrar Barncancerfonden, ungdomsidrotten i Haninge och kampanjen ”Ett Narkotikafritt Sverige”.