Om Oss

Företaget

Björn Palmqvist startade företaget som ett VVS företag i Stockholm redan 1991. De första 5 åren arbetade han ensam, men efterfrågan växte, så idag sysselsätter verksamheten fem duktiga montörer och en administratör.

År 2004 inköptes en stor robust arbetsbåt kallad Rörbåten för att kunna erbjuda de boende i Stockholms skärgård kvalificerad rörservice. Med Rörbåten har vi full sysselsättning i skärgården nästan året runt.

2009 var det dags för ett medlemskap i Comfort-kedjan. Detta har medfört en ytterligare positiv kvalitetsstämpel på företaget, samt ökade möjligheter till utbildning av montörer och arbetsledare.

Affärsidé

Vi skall erbjuda kunden vårt totala engagemang samt vår breda kompetens till ett rimligt pris. Vi är stolta över vårt hantverkskunnande och vår absoluta ambition är att erhålla kundens förtroende över lång tid. Detta gör vi tillsammans med engagerade och välutbildade medarbetare.

Auktoriserad VVS installatör med VVS garanti

Rörbåten Björn Palmqvist VVS AB är ett auktoriserat VVS företag. Vi är ett av de företag som auktoriserats av VVS installatörerna. Vårt företag uppfyller deras krav på dokumenterad kunskap, erfarenhet samt ordnad ekonomi. Auktorisationen innebär att du som kund garanteras en hög nivå på kvalitet och kompetens. Som auktoriserad VVS installatör erbjuder vi alltid den utökade VVS garantin som ett extra skydd för dig som konsument.

Branschregler Säker vatten installation

Rörbåten Björn Palmqvist VVS AB är ett auktoriserat företag enligt branschreglerna Säker Vatteninstallation. Samtliga montörer har genomgått utbildningen.

Relaterade länkar:
» Comfort
» Säker Vatteninstallation
» Företagarna i Haninge
» Medlem i VVS Företagen.

Vi sponsrar Barncancerfonden, ungdomsidrotten i Haninge och
kampanjen ”Ett Narkotikafritt Sverige”.

Personal

Tillsammans har vi över 80 års erfarenhet av alla i branschen förekommande arbeten. Vi utbildar oss kontinuerligt och har kul på jobbet, detta märker du som kund. Vi ser inte problem, vi tänker i lösningar.

 

Björn

Björn

Trivs bäst utomhus, på havet, i skogen eller i pisten. Han har två söner. Tycker om att jobba, men även att vara ledig. Envis och oftast glad.

Eli

Eli

Schackspelande kille med rötterna från Chile, ska börja på gym. Noggrann o glad.

Martin

Martin

Yngst i gänget. Innebandy, DJ, bilar. Inte morgonpigg men sprider energi då han vaknat. Duktig o glad.

Hasse

Hasse

Trebarnsfar som kan det mesta. Har blivit sporttokig, åker Vasan och springer i skogen var dag. Engagerad, lojal och glad.

VVS företag Stockholm
Företagarna Haninge
Medlem i VVS Företagen

Tackbrev Fuskbyggarna TV4
» Läs tackbrevet för vår hjälp i TV4
Fuskbyggarna, klicka här
Vi hjälper SOS Barnbyar
Vi sponsrar Barncancerfonden, ungdomsidrotten i Haninge och kampanjen ”Ett Narkotikafritt Sverige”.