VVS Installatör med ansvar för resultatet

Dags att byta varmvattenberedare, oljepanna eller renovera badrummet?
Eller, är du intresserad av nyinstallation av vatten, värme eller sanitets-produkter?

Björn Palmqvist är en VVS installatör i Stockholm som hjälper både företag, fastighetsägare och privatpersoner med alla slags VVS installationer. Det spelar ingen roll om du bor på fastlandet eller på en ö i skärgården. Med vår egen båt, Rörbåten, transporterar vi material och våra VVS installatörer dit du finns.

Vattenreningsanläggningar

Många skärgårdsbor har problem med tillgången till dricksvatten. Vi har hjälpt många till fint dricksvatten genom installation av små effektiva vattenrenings- och avsaltningsanläggningar. Har du samma problem får du gärna kontakta oss för ett förslag

Badrum

Funderar du på att renovera badrummet?
Då ska du kontakta oss för ett förslag på VVS installation eller till och med på hela arbetet. När du valt inredning tar vi hand om hela installationen med snickeri, VVS, plattsättning och el.

Trygg installation

Auktoriserad VVS-installatör Du kan känna dig säker och trygg när du anlitar oss för VVS installationer. Vi använder eget noga utvalt material och kan därför lämna full garanti på alla arbeten. Tack vare att vi är en auktoriserad VVS installatör med rätt utbildning, erfarenhet och engagemang i allt det vi gör. Samtliga av våra montörer har genomgått utbildningen Säker Vatten-installation och innehar certifikat.

» Se hemsidan Branschregler Säker Vatteninstallation

VVS montör i Stockholm

VVS installatör i Stockholm

Kontakta Oss

Kontakta oss eller begär offert, genom att fylla i detta formulär.
Vi återkommer till dig så snart vi kan.

 

Jag önskar få en kopia av meddelandet.

* = Obligatorisk uppgift

Kontakta Oss
Vi hjälper SOS Barnbyar
Vi sponsrar Barncancerfonden, ungdomsidrotten i Haninge och kampanjen ”Ett Narkotikafritt Sverige”.